Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden efter dig

Ligger här i mörkret i sängen

du ligger inte brevid mig

kudden som ligger där som luktar dig

vart har du tagit vägen?

 

Vänder mig om

kramar om täcket hårdare och hårdare

tanken att du ska omfamna mig är så stark

inga händer omfamnar mig

jag vänder mig om och lägger mig på din kudde

känner doften av ditt mjuka och lena hår och din parfym

känner hur det trycker i bröstet.

 

Kurrar ihop ensam i sängen

en tår faller ifrån mitt öga

och jag blundar

somnar helt ensam i mörkret

med saknaden efter dig..

 




Fri vers av Lilla trollet
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-02-19 23:12



Bookmark and Share


  Jan banan
Awh! Så bra och fin så man saknar människan för mycket redan nu.. :)
2007-06-27

    Nicklas VIP
Efter att ha läst dina ord, och tagit del av känslorna du förmedlar, så känner man bara saknad, tomhet och sorg. Verkligen hemskt, och jag lider med dig. Men jag hoppas att saknaden en dag tar slut, så du kan finna lyckan!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet