Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sipporas tårar


Bara tårar
bara tårar rinner utför kinden
och droppar mot ditt skägg

bara tårar
bara tårar men inte bara sorg
här vid din sista bädd

Du har lett oss ända hit
Du har sett i fjärran
Landet som du skulle få
Men aldrig kunde nå

Bara tårar
bara tårar fyller tältet denna kväll
väter dina svaga händer

bara tårar
bara tårar har jag kvar i natt
och ett svagt leende emot min skatt

Jag vet om att du visste det
Att du hade förstått
Att Landet som du gick emot
Inte var för dig

Ändå ligger du och ler
I din svaghets feber
I drömmarna du ser
Att allt var värt det

Bara tårar
bara tårar kan jag ge dig
och löftet om att vandra vidare




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-02-21 00:16



Bookmark and Share


  Rachel Roth
kanske han log. för att han i sin svaghet såg
att det landet inte är långt bort utan i sitt eget hjärta
själens boning....???
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP