Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frida Kahlo




Ögonsvedan hindrar
njuta klarblå
mot ockra
och djupgrön
och det kliar
som glaskross

Ögonsvedan kan inte
hindra att drömma
klarblå
och sandgul
eller ockra
och en kaktus

Ögonsvedan och solen
salta sillar
lök och grön chillie
en säng med en kvinna
svävar mot himlen
och brinner upp




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-02-21 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP