Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundande önskan

När hon gläntade på locket till sammetsasken
rusade innehållet ut
som frusen rök...

Alla som andades in den
fick sina önskningar uppfyllda.


---
Andas in
och önska!
---


Så många skulle jag önska
livet åter.

-Hur många får man?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-02-25 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP