Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad efter pappa..

R.I.P 930301




När du visste hur mycket jag behövde dig

Minns de varma sommardagarna när du kom hem

då jag sprang ut och du lyfte mig upp i famnen

kändes som jag var det enda för dig i hela världen

sträckte mig upp i ingenting men jag var inte rädd

inte så rädd som jag är nu för jag är vilse

men jag har inte dig längre att komma till  

du lyssnar men jag får inge svar, längre

varför försvann du när du lovade att alltid finnas?

 

Jag försöker gömma min smärta

intalar mig att allt är okey

men det gör ont

på ställen som jag inte visste att det kunde göra ont på..

 

 

MEN

 

Varför lämnade du mig när du visste

när du visste hur mycket jag behövde dig?




Fri vers av Lilla trollet
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-02-26 20:42



Bookmark and Share


    Noyle
Stackare... Texten säger allt som man kan säga om detta ämnet.
2007-07-21

  Manal
smärtsamma ord som bränner inombords..
2007-05-07

    Nicklas VIP
Vackra minnen, underbara känslor som idag inte bara inger dig den lyckan du minns, utan även smärtan och saknaden efter det som varit. Jag kan själv relatera till hur min farfar alltid satt där, i sin fåtölj, jag minns hans röst, hur han sade \"hej\" och hur han sedan tog mig upp i hans knä. Fina minnen, men de är även smärtsamma..

Din far ville såklart inte lämna sin dotter, och även om han inte finns på samma sätt som du och jag gör, så finns han i din närhet, i ditt hjärta.
2007-02-27

  Ninfa
Sorgset vackert skrivet.
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet