Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är förjävligt, men sant.

Jag har gått från gråtfärdig och stressad
till glad och lugn på bara en vecka

Jag valde att gå vägen jag länge stirrat på
beslutet kom på mindre än en timme

jag vet att det var drastiskt
Det var därför jag gjorde det
Jag ville slippa tänka mer
jag ville sluta sitta kvar på samma punkt
Jag levde i en i en drömvärld vars någon annan skapat
Det kändes inte rätt
det kändes inte jag
men jag orkade inte tänka på beslut.
Stressen slog mig med en hammare på hjärnan
och ska jag vara ärlig så kändes det som om
jag var fast i en bubbla av stål där jag såg varken in eller ut
jag hade ingen aning om vad jag ville
och jag hade ingen aning om vad som utanför fanns

Jag har börjat släppa taget om mitt förflutna, jag känner det
Och jag har blivit starkare nu de senaste månaderna
För bara ett år sedan var jag
som den där fula larven som var lite sen i växten
jag var förlorad och följde alla andra
som om det var den rätta vägen
Men nu känner jag mig som pulpan
jag är påväg mot bättre tider
jag väntar på en första solstråle
så att jag kan vara säker på att jag gjorde rätt
jag vill visa alla jävlar som inte tror på mig

Min mors man är dum i huvudet
Jag önskar jag kunde
slå honom med en kastrull
så att huvudet antagligen kommer att fastna där
Om han inte helatiden påminde mig
om alla mina brister och problem
så hade jag varit fjärilen redan nu
han är som en diktator som propagerar
Får allt att kännas rätt efter hans åsikter
Och jag känner mig dum som trodde på honom
Och jag är så jäkla glad att jag upptäckte det innan jag var fast i smörjan

Ja, jag kastade ett äpple på honom, och det kändes bra
Sen så kände jag mig som en elefant
inte tung eller så
Bara lika stark på marknivån och jag gick tungt
Sa något som var förjävligt
Sen sa jag inget mer

Det var ett tag sedan
jag väntar på ett förlåt
eller varför inte ett \"in your face!\" från mig
jaja jag lever i ett helvete
men jag följer iallfall MINA drömmar
Drömmarna som får mig att prestera
känna mig bra och behövd
jag vet inte vad pappa kommer att säga
är det dåligt så tror jag inte att jag bryr mig
men är det bra
så kan jag bara ta åt mig
Älska honom för att han tror på mig
Älska honom för att han är den första som egentligen tror på mig...




Övriga genrer av Malina
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-02-26 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina