Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

Jag vill beröra någonting inom dig.
Så gör du det -
berör.

Ser in i mina ögon,
berättar hur det är,
fyller mig med känslan
att jag delar detta.

Tomheten jag kände
i mina sprattlande försök
bleknar och jag går omkring
berörd av dig.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-03-01 07:24



Bookmark and Share


  Rachel Roth
att bli berörd och kunna beröra
är vackert....och gör livet värt
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP