Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordning och reda


Sorterad poesi

aaaaaaaaaaaaaa
bb
cccc
ddddd
eee
f
gg
h
ii
j
kk
llll
mmmmmm
nnnnn
oooo
p
q
rrrrrr
ssssssss
tttttt
uu
v
x
yy
z
åååååååååååååååå
ää
ö



Det är bara när man blandar bokstäverna som man kan säga någon något.
Visst är det fantastiskt!
Precis som med människor-
man måste ha några av varje sort för att göra en mänsklighet!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-03-01 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oh så finurligt framlagt!
Eloge!
2007-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP