Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vila.


här
precis här
makar jag åt mig en plats
där du
kan få krypa in
böka runt ett varv
och komma
till ro

inombords
ännu ett litet barn
så nära till tårar
omkullvällt av livet
de stora frågorna
och skrämd

andas värme och kroppslukt
som en hundvalp hos mig
sov sen en liten stund
och vila




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-03-04 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP