Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara den jag är




Jag är bara den jag är, säger du.
Trodde du jag skulle bli imponerad om du sagt:
Jag är nån annan än den jag är?

Ibland är bara så imponerande.




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-03-05 23:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark sanning skymtar mellan leken med ord-skickligt
2007-07-13

    Lillemor
Är bara, ärbara,
är bara jag.
Finns nån som
har svar? I bara finns
en nakenhet som
vi kan skyla oss med,
eller att vi vill visa oss som
den som \"är bara\",
varken mer eller
mindre. Hmm...
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP