Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur orkar du? sa nån igår- jag hade lite för mycket då men vetskapen att det kommer en lugn dag dagen efter gav mig hopp om livet...


ORKA

att befinna sig i nu
växling mellan mycket
och lugnt

känna en vind
en doft och solen

le åt en ettåring som balanserar
på trottoaren i overall

kisa mot mötande bilars lyktor
och ana sin insida

att stänga av bakgrundsljudet
lyssna efter en koltrast
veta att vår är på väg

det är liv




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-03-06 07:46



Bookmark and Share


  Rachel Roth
det finns ett allvar och intensitet
förmedlar här...samt ett faktiskt ORKA
2007-03-08

    Lillemor
Den som har förmågan
att känna doft av solen,
le åt en ettåring
lyssna efter koltrast
ana sin insida, den har
hopp om livet.
DET är liv. Att röra
sig mellan ytterligheter
o äga innerligheten
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP