Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel kom ner . . .


På utsträckta vingar
kom en ängel rakt in
i hjärtat mitt

föll från himlen
rakt in i livet mitt
nu vårdar jag henne ömt

för det var min älskade
som läkte mina sår
min alldeles egen ängel

hon kom ner från himlen
för att hela mina sår
min älskade mitt allt

och nu har det snart gått
ett år och tillsammans vi står
med obrutna band

min älskade mitt allt
du underbara kvinna
som fick mig på fall

aldrig ska jag
överge dig
du som gett mig allt

vi flyger vidare
på utsträckta vingar
med lyckan som vi har inbringat


kärlekens makt
förändrar allt
tro hopp och kärlek




Fri vers av DanSan
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-03-07 12:14



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Vackert skrivet!
2007-03-07

  Madicken1978
Jätte fin!
2007-03-07

    Bim
Javisst så är det ,-störst av allt är kärleken,-fint Dan.Hälsn.Bim
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan