Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doft av himmel

violer på stig
säger världen att himlen
finns här ovanför




Bunden vers (Haiku) av Åsa Gustavsson VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-03-08 11:22



Bookmark and Share


    Lillemor
Allsägande enkelt
bedårande vackert
2007-03-08

  Rachel Roth
överaskande ord
som inger glädje!
2007-03-08

  devilsangel
Enkelt, tjusigt och vackert
2007-03-08

  Per Rydberg
Gudomligt enkel och vacker!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP