Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uttryck för att hjärntumören växer. en verklighet i mitt arbete


Kommunikativt status sviktar


talar min mun ord som ingen förstår
skriver min hand rappakalja
sjunger min röst inga sånger mer
min blick når ändå ditt hjärta

visar mitt ur ingen verklig tid
rinner min dag mellan fingrar
sover och vaknar och somnar igen
min blick når ändå ditt hjärta

svarar jag ja när jag menar nej
orkar jag inte svara alls
orkar jag inte ens lyssna till dig
min blick når ändå ditt hjärta




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-03-09 12:39



Bookmark and Share


    Lillemor
Så innerligt sensibelt
uppfattat. Läser den högt!
Ännu bättre! Att vara
seende, Åsa,
är en förmåga
2007-03-09

  Rachel Roth
här fångade du det hela med värme....t.o.m kärlek
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP