Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orimmad lax

en längtan till tiden
då denna utdragna adolecens är över
när fokus för alltid flyttas
från mitt universum
när jag faller dit som en pusselbit i kosmos
när jag får sluta irra omkring
som en flipperboll
när tiden inte bara blir en väntan
och tvivlande längtan
när det bara finns ett frö som slgit rot och
knopparna är fler
än mina narcissistiska känslostormar
och humörvågor
en längtan till dagen
då jag aldrig mer glömmer vad som verkligen är viktigt
men mognadsprocessen är något seg, ibland nästan avstannad

för visst gör det ont när knoppar brister
även när de väntat i tjugofem år




Fri vers av Arwen
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-03-09 19:25



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Karin Bojes bristande knoppar förvaltar Du på ett tilltalande sätt... Dikten Din innehåller starka känslostormar...
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen