Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solstrålar

stanna

i nuet

lägg oron på hyllan
en stund
och blunda

känn solen mot ditt ansikte
leka
smeka

locka dig till drömmar
om sommar

knopparna sväller
synbart
släpper snart loss våren

solen leker med din mun
du måste le




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-03-13 09:45



Bookmark and Share


    Lillemor
Härlig maning till att
stanna upp, insupa
och njuta av detta
vårliga nu
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP