Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gray är ett mått på stråldos


Bestrålad

huden frasar som ett japanskt pappersark
vinden drar genom cilier
väntan känns lång efter 50 gray
reparation pågår

vi hade inte gjort det
om vi inte trodde att det kunde hjälpa
ett dop i vetenskaplig tro

väntan känns lång efter 50 gray
tron papperstunn, skör
som en drake hänger den i ett snöre
smeker den blåa himmelen




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-03-14 17:27



Bookmark and Share


  Maud Li
Starkt att kunna beskriva eländet så vackert!
2007-03-14

    Lillemor
Tro o hopp. Vad vore
vi annars? Eller var?
Fin o ömsint text
om hopp om
det sköra i överlevnad
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP