Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~audaces fortuna iuvat~


Carpe diem


Timman är slagen
det är dax

sadlar mitt tuktade läder
och rasar under
bullrande galopp mot
en död som
är säker


Solen dalar för min kisande
syn
dammet yr under min
springares hovar

- vid jupiter
Jag lever!





Fri vers av Gawain
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-03-14 20:11



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Yahooooo! Vilken härligt livsbejande dikt. Hoppla hej tjohej! Ja lev livet. Hoppla hoppla!
2007-03-14

  Söder
Härliga ord! Jag far in i galoppen på ett moln av damm, trallar glatt och dras med i livet...
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain