Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller morgondis


PARADIS

det skimrar i diset en skärva av sol
det glittrar av ljus över fjärden
det anas ett hopp om en framtid i världen
så milt, bara anas, som doft av viol
så liten och flyktig är den
att går man förbi och skyndar på
man glömmer att andas in doften som blandas
med minnen från paradisdagar
där livet var lek och man sprang fritt i hagar
som utsläppta kalvar på betesäng-
så doftar violer i blomstersäng
och minner om hoppet som andas
var dag som en morgon randas




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-03-16 09:47



Bookmark and Share


  Rachel Roth
underbart vacker denna...
tycker om dessa violdikter i slutet på veckan
är det helgens paradis som nalkas?...
2007-03-16

    Bodil Sandberg
Så himlans vackert Åsa...du skriver med känsla och du berör mig enormt!!!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP