Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomster, typ

Säg det: Magnolia.
Magnoolia, magnolia,
körsbärsblom och äpple
och stjärnmagnolia.
Så goda ord.
Hyacint acint acint.
Mums.
Violer och penséer.
Tulpaner och hyacinter.
Och scilla, inte illa!
Björklöven tittut!
Tittut!

OK
Hej!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-03-16 13:09



Bookmark and Share


    Lillemor
Underbart spontant
vårligt. Håller med:
Mums o tittut därnere
i södern
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP