Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Barouk, de tittar fram då och de de där små blå...)


Huller om buller vår

Vänd på en sten
lyft på en tuva
där bakom kanske den har gömt sig, våren.

Räkna diamanterna
violerna i buskarna
se hur rishögen växer till Valborg.

Valsa lite med kvasten
öva att knyta schaletten
leta efter ditt eget påskägg i röset.

Våren är här
och solen tittar fram
för att värma fågelungarna som piper.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-03-16 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP