Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orrtallen

Orren som sitter i tallens topp
fyller min själ med ett särskilt hopp.

Han är kung i sitt rike.
Som jag är i mitt.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-03-16 13:14



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
detta gillar jag, rimmet och avsaknade av det samma.
riktigt skön rubrik också.
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP