Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

Tanken att få dig igen är oändlig

men jag vet att det inte går

det strider mot mig

men ändå finns det plats för allt mitt hat

mitt hat som hatar att jag älskar dig så..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-03-17 23:38



Bookmark and Share


  Freeman
Så du skriver.....så rätt och så igenkännande på så många sätt, jättefint!
2007-03-23

  [ShadowWalker]
Din text är så innerlig och alla har vi kanske någon gång känt den där känslan att bara för att man blivit sviken eller lämnad tex, så slutar man inte att älska bara för det, och det kan göra SÅ ont att man till sist hatar att man älskar eftersom man inte längre vill...

Den känslan har du just gett guldram och hängt upp på skärmen här.

Tack!
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet