Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen

När jag låg i din famn igen

så kändes det som alla pusselbitar var på plats

men jag visste att detta skulle ta slut snart, igen

 

När vi låg där med händerna flätade ihop

när mina ord flödade ur till dig så lyssnade

när du tittade på mig

så var det som jag var den enda för dig, igen

 

Nästa morgon kom och vi gick upp fort som vanligt

fast jag vet att du tittade på mig när jag inte tittade

och att du ville hålla om mig som aldrig förr

försvinna ur denna värld, bara du och jag

men jag sa hejdå och gick ut genom dörren, igen

 

Men denna gång är annorlunda

jag vände mig inte om för att titta,

du är det förflutna och minnen är till att minnas,

inte för att upplevas igen, trots att dom var härliga..




Fri vers av Lilla trollet
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-03-17 23:57



Bookmark and Share


  Freeman
Ojoj........det gör så ont att läsa, även om det fina, soliga strålar igenom i dina ord! Din värme är så stark! Tack!!! --<-<<@
2007-03-23

  [ShadowWalker]
Du är så härligt ren och klar i ditt fångande av känslor...

Att känna igen att man varit där förut, att detta händer igen härligt eller ej men sen bryta mönstret och igen blir till \"kan bli\" och ändå ett möjligt hopp, bra jobbat!
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet