Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det andra efter att Pietà kom i tidningen det har inte hänt mig förr


Gengåva

Ett läsarbrev i handen

\"Du har påverkat mig

Jag bär dina ord med mig resten av livet
vilket nog inte blir så länge, tyvärr,
jag är 84\"

Jag som skrev dikten
berörs också

Du gamle man, vad dina ord stärker mig!

om jag lever lika länge som du
hoppas jag att jag har tillräckligt mjukt skinn
för att låta mig beröras.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-03-21 13:51



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du kommer onekligen att leva länge som bär så mycket härlig poesi inom dig och som bjuder den fullt ut!!!!kram
2007-03-21

  Gunilla Karlsson
roligt med respons...
2007-03-21

  Rachel Roth
Varma gratulationer till din gengåva...
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP