Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kompis-sonett


blå pust

Din ångest kan jag inte sudda bort
din sorg kan jag väl inte heller bära
men dela lidandet att se den tära
och hoppas att din svåra tid blir kort

Det är så lätt att vara en glad sort
när inga svåra läxor fanns att lära
när ingen vrede lockat mig att svära
då är att leva ingen riktig sport

Men titta hit, jag räcker dig min hand
den kan väl vara till ett stöd ibland
och om det inte livet ditt försvårar

så vill jag gärna vara en sorts vän
som orkar lyssna om och om igen
och krama om och torka dina tårar.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-03-22 10:27



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mår bra innom av din volta.
2007-03-22

    Lillemor
M-m-m-m-mmm
så fint till en vän.
Utsträckt hand
i fint kompisband.
Fin dikt
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP