Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten kärleksdikt

 

 

Jag kan inte överge dig

 

 

Om du säger att du inte behöver mig kommer jag att lämna dig ifred. Tills du behöver mig igen.

 

 

Men överge kan jag inte. Inte dig.




Fri vers av Albert
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-03-24 13:26



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Verkligen varm ock kärleksfull dikt....
2007-04-03

  MonaLisa
Kärleksfull som en mjuk smekning. *ler* Gillar!
2007-03-25

  Marreb
Fint.
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert