Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påminnelse.


Svedda fjädrar.

Så flög den för högt igen
stolthetens kråka
brände fjäderskrud
mot solens heta glöd

Den lär mig igen min svåraste läxa
berömmelsen är inte
ett kriterium för liv

Jag vill ju försöka vara
sann mot mig själv

Bara vara
sann.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-03-26 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm...en klok text
2007-03-31

  Rachel Roth
ja, vad kan en berömmelse ge en människa egentligen...?
men att vara sann mot sig själv, vad kan vara större än det?

det är en härlig svedda du pratar om
en som gör oss \" mindre\"
och mer sanna vartefter...

för i vår sanning
är vi små
nästan ingenting

så tänker jag och kämpar med detta
2007-03-26

  Marreb
Ja, det är en utmaning ibland.
2007-03-26

    Lillemor
Så lär vi av Ikaros
vaxvingar ......
bara vara sann.
Hur svårt e de inte?
Då bra med
påminnelser.
Vi kan ju alltid
ha strävan..
fin dikt om lärdom
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP