Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clownkonster

Jag vet att jag trampar på somliga med mina stora skor
de som inte kan skratta åt pajasens målade läppar
och lustiga konster

jag trampar på dem när jag kryper ihop och gråter
och visar upp min randiga rygg med västen på
de kan inte förstå

det är livets villkor jag leker med
och de som aldrig vågat spränga en mur
drar sig inuti skalet, stelnar.

Hur ska jag nå in till dig om du inte törs känna
vad min röst kan göra?

Riva ner
och bygga upp.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-03-27 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP