Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del 3


Kylan är rå i ett tornrum

Om jag vore man
och makten var min
och jag finge gå mot min undergång

jag ligger här
på knä i ditt rum
och blundar och ber och hoppas.

Blå är min klädnad,
gult är mitt hår
mina tankar och böner mot himmelen går

men jag ville vara i dina kläder
och bära ditt svärd och ta dina sår
och låta mitt blod få rinna.

Tårar är allt jag kan offra för dig
tårar och tid i min ensamhet.
Jag fryser in i märgen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2007-03-28 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP