Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill men jag vill inte, det är ju lättast att bara ignorera och att se det som något positivt.

Ett evigt sökande åt andra håll
har lett till kräsenheter och saknad
Jag vet precis hur det skulle kännas
om du var här hos mig precis nu

Alla andra är snälla monster
Som jag tvingas vara med
för att du inte är runt mig
jag drömmer om dom
För att jag vet att jag inte borde annat
Det är hemskt att jag måste styra mina känslor
för att över huvudtaget överleva mig själv
Tidigare idag så pratade jag som om jag hade glömt att du existerade
Som om jag var helt hundra på att det inte var några känslor kvar
Men nu sitter jag här iallfall
helt hopplös och jobbig

Skriver om dig som om allt ska bli bra igen
Jag är sur på dig för att du tar kontakt
Jag är sur på dig för att du låter bli
jag är förvirrad
Helt lost och jag vet inte var jag ska ta vägen
Jag sitter här och jag känner hur jag vill ta på mig skorna
Bara gå och hoppas på att något bra ska hända
men som du säger så kan jag inte vänta på att allt bra ska komma
Jag måste åstadkomma och leta
Men jag vill verkligen inte verka desperat
Även om det just nu är vad jag skriver i form av synomymer

Jag tänker att om jag låter tiden gå
så kommer det jag saknat förr eller senare
I form av dig eller i form av någon annan
Men du pratar som om jag är patetisk
Som om jag aldrig vågar bli kär igen
du har haft över fem tjejer sedan vi gjorde slut
och jag har haft två förälskelser
en av dem var du
den andra går inte längre att få tag på
då han egentligen bara var illusioner av dig

Jag är patetisk och jag är fullt medveten om det
Jag predikar om det och talar öppet om det nästan dagligen
Ändå har jag inte accepterat det
eller över huvudtaget tänkt på att ändra mig
Jag mår bra av att tänka på dig
Även om jag skulle må så mycket bättre av att glömma dig
Så är det inte värt det
så länge som ödet inte nuddar mina tår så inser jag det inte själv

Jag älskar dig inte längre
jag lovar att jag inte gör det
jag bara älskar tanken av att om det fortfarande skulle kunna vara vi
Så skulle jag vara lyckligare än någonsin
Och mer älskad än vad jag någonsin kännt mig

Du är det fulaste jag vet
Och du är det snyggaste jag vet
Men,
jag kan bara inte sluta få mörkrets punkter
till formerna av dig




Övriga genrer av Malina
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-04-11 23:06



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Inte minst de 11 sista raderna i denna dikt är fantastiska. Sådant, som tycks vara varandras motsatser, och som likväl är \"medsatser\" i högsta grad. Dina dikter har liv i sig!
Ingvar
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina