Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu, då

Här och nu hos mig
krockade just med min dröm
om dig då, hos mig.




Fri vers av kath
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-02-27 14:28



Bookmark and Share


  Agneta Bergman Fredrikson
Gillar dikter som biter sig själva i svansen. Gillar även rytmen, speciellt i sista raden.
2005-02-27
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath