Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturen V/S psyket

och jag ska åka till Spanien i sommar igen
och jag är en fluga på väggen
naturen står som en vacker kontrast mot mitt mycket
förvrängda tankemönster




Fri vers av Arwen
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-04-16 00:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
kortheta ord med stort innehåll...mera mej du förvränger..
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen