Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Esto perpetua

Jag förstår inte hur dina ögon glimmar
Jag sökte ett ljus
Och fann en tindrande stjärna
Om du frågar varför jag ser dina ögon så
Så kan jag inte svara
Allt jag förstår är att de ger mig förtröstan i att leva
och ger mig förtroende i din godhet
och får min gestalt att skälva.

Jag kan inte försäkra att dina läppar är sköna
Jag ville känna trygghet
Och fann ett hem
Dom bara får mig att längta
att vakna på morgonen och andas




Fri vers av fallen
Läst 635 gånger
Publicerad 2007-04-18 23:44



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Kärlek!! Hänger med hela vägen! Fram med de positiva kärleksdikterna! Suveränt och storapplåd!
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen