Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


brunutansol.




doctor we have a problem.


vi talade om livet
sådär som man gör mellan inhalerandet av pressbyråer och sevenelevenkaffe
de barskrapande navigerandet genom stockholms zonsystem
inköpen av de fula måndagsjeansen
och dyrkandet av toktrendiga tyckartyper i en positivt särbehandlad nöjespanel


vi talade om hastigheten
och hur vi står och svindlar
köandes blint skrattandes vid avgrunden
ett hajpat place vi egentligen inte ens diggar
med varsin tom pappersmugg
och tv4s nya vinjett som mantra i våra huvuden

för jag har för länge sedan gett upp hoppet
på att min kalender innehåller några lösningar
eller formler för överlevnad
även om dagarna markerats vackert i olika neonnyanser

ordning
och reda

min telefonsvarare är det mest förekommande rösten i ditt huvud
och jag måste tyvärr tacka nej
till mina eventuellt icke befintliga vänner


vi talade om livet
hur samtalen bryts
och vi förlorar primetime
i medieskuggan mellan thorildsplan och fridhemsplan


vi talade om hastigheten
försummandet av liv
tomma pappersmuggar



kontrollera allt


delete.




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-18 23:51



Bookmark and Share


  Stensamlaren
åh, såna nära-kollaps-observationer! farligt! men bra såklart!
2008-12-11

    Pivvi
JA! du lägger märke till sånt som vi andra ser men inte tar in och sätter ihop det på ett sätt så vi kan förstå hur vi undermedvetet tänker. så grymt bra både det med tv4 men speciellt det med kalendern och så självfallet det effektfulla, lite komiska slutet. högsta poäng för grymt bra innehåll!
2007-06-05

  Sländan
Den här gillar jag! Vilket tempo du har i texten!
Snyggt upplägg och bra flyt.
2007-04-19

  lou_lou
Ååh, så bra. Dina texter känns alltid värda att läsa!
2007-04-19

  Agnes
Helt suverän! Jag skulle också vilja ha sådana där \"genomskådarglasögonen\" du bär och kunna skriva såna här livsviktiga rapporter till folk som Nisse i Hökarängen.
2007-04-19

  Antropofagen
Nu behöver du inte byta namn på den längre i så fall!
Har läst några texter av dig och tycker du har bra flyt: Här och i sushi-2002 ett härligt djup bakom luttrade beskrivningar i plast och papp.
2007-04-19

  madinsane
shit vad snyggt du flätar in en hajpad vardag och dess uttryck med det övriga..

(jag är trött och torr och fantasifattig)

men jag gillar. och läser igen!
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP