Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt namn




när vinden bär blått
och natten skriker ditt namn
rämnar bastioners skydd

naken är min skugga då
klädd i kärlekens sorg




Fri vers av kath
Läst 557 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 18:29



Bookmark and Share


  Jer
Gillas mycket! Även Hans\' variant. :o)
2007-05-17

  Hans w-art Westlund VIP
underbart första stycke:

när vinden bär blått
och natten skriker ditt namn
rämnar bastioners skydd

sen läste mina ögon det jag ville:

naken är då min skugga
avklädd

i kärlekens borg
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath