Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hårda skalet


Det hårda skalet
växer inifrån och ut.

Densiteten är hög,
här sipprar inga
fånigheter igenom

Välkalkylerade ord
bryter tankars rader
i sitt eget paradis

Pianots vemodiga,
sköra toner hörs
allt svagare




Fri vers av kath
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-03-02 14:08



Bookmark and Share


  Mats L.
nog lite impad här, fint skrivet
2005-03-02
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath