Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack och matt

Så spelade vi schack.
Du såg dragen tydligt,
jag klev runt i känslan.
Leende i de stapplande,
brädesstegen

Sommar blev till höst
och dammet låg oberört
över dam och kung
i schack och matt

Kristallkronans sång
i den svepande vinden
accompanjerar nu vårt
oavslutade parti





Fri vers av kath
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-03-02 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kan inte låta bli att undra om det kommer att avslutas.
Mvh
2005-03-02
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath