Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snuten dröjer

jag har stulit något värdefullt
jag larmade själv
men jag rymmer inte

jag har stulit dig

från alla andra
men jag springer inte
och snuten dröjer

jag har stulit dig.




Fri vers av sister band-aid knees
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-25 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sister band-aid knees