Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet i kilopris

 

jag är en sån

som vänder stenar

och hittar tvivel

 

som ligger på en mossig kulle

och ser vinden

fösa molnboskap

känner hur tankarna frias

hur oro skingras

 

jag är en av dom som gråter

men för sällan

 

och tidigare blev jag skadad

inuti och utanpå

sanningen förkläddes

av pliktkänsla och dödsfruktan

och orden blev andra

 

jag är en av dom som blivit trasiga

som vänt huden ut och in

fler gånger än den klarar

en som hårdnat för att överleva

 

jag är en sån

och det måste jag lära mig förstå

 

för att överleva

 

 




Övriga genrer av Ensamma mamman
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-04-26 21:44



Bookmark and Share


  Albert
mycket fint i det här
jag är en som gråter
men för sällan

och de där molnen

och kilopriset

ojoj, det var mycket på en gång
tack!
2007-04-26

    Nattviol
mycket läsvärd!
\"..fösa molnboskap\"
att jag aldrig tänkt på det förut!
skönt komponerat!
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman