Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offerlamm och pappor



Där han låg,
sonen,
surrad uppe på stenröset
fanns bara en utväg-
att möta Pappas blick.

Så segrade kärleken.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-04-30 20:06



Bookmark and Share


  Marreb
Ja tänk, det är som att man måste bli fastsurrad ibland för att våga möta blicken. Tankarna går till Narnia-filmen...
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP