Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till er alla tjejer som är trötta på sambos, gifta, pilska eller sugna killar (pojkar, gubbar) som kommer med sina IQ-lösa förslag ute på nätet till exempel.. Jag har tänkt på er och skrivit följande korta dikt:


För tjejer som tröttnat på snuskiga förslag..




Midvinternattens desperation är svår....
Ensam kåt gosse pitten i kall snö köra får....
om du inte ens detta nu kan fatta..
ja då e de inte ens idé med dig att chatta....
// lordlion




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-01 14:44



Bookmark and Share


  Majalis
Haha..ja, den var lite tuffare, men ack så bra!
2009-05-19

  Junitvillingen
Snärtigt, snitsigt och huvet på spiken!! TACK!!
2009-05-19

  ceicli
Klockren!
2007-05-21

  Havsjungfrun
=)..bra!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP