Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja vet . . . men äsch! Låt kreativiteten flöda fritt . . . kvalitet? kvantum . . .  kvantitet . . . kvant - kvalitet?


Bubblor!

 

Livets bubbla flyter
svävar i luften

Molnen färdas
in och ut från bubblan

Färgerna som skiftar
blandas i varandra

För en sekund
utanför bubblan

landar inuti ett rosa moln
kanterna av de stora molnen

Livet är en bubbla
blås du vinden blås

en fjäril landar på bubblan
bubblan spricker!

BOOM!

små små små
bubblor formas

Fjärilen flyger
bland bubblorna

blås en till bubbla
älskade vind!

Molnen färdas
in och ut från bubblan

rosaaktiga moln
färgerna som skiftar

bubblan landar på
min handflata

stannar ett tag
vilar vibrerar skakar

tills den spricker . . .
BOOM!

Blås vinden blås!
en till bubbla . . .

och vindens kittlande viskning
 - det är nog nu, gå in i bubbla igen,
innan det spricker . . .

Livet är en bubbla
min är röd och gul!

Jordens hjärta pulserar
solen skiner

Blås vinden blås!

Bubblor landar på
vattnets yta . . .
mellan bergen och dalar




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-05-03 15:09



Bookmark and Share


  Cris
f* ..ååh..det känns som om du skrivit om mitt liv.. eller som jag går och känner mig...
Vackert... jaaa..låt det flöda
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman