Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot den mjuka marken

se vinterns gräs
hur det böjer sig
mot den mjuka marken
under din vinters känga

reser sig sen
stolt igen
utan att du ser




Fri vers av kath
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-03-06 09:45



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, naturen är förunderlig. Så enkelt, men så fullt av hopp.
2005-03-06
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath