Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

respekt

i den innersta kärnan
där själen,
högst tillfälligt,
har landat

där finns jag

möter dig gärna
om dina ord
talar med respekt
för mig




Fri vers av kath
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-03-06 10:36



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
väldigt tänkvärd och bra text...Viktigt att känna och få respekt...Bra!!
2005-03-06
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath