Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnets längtan

med barnets längtan
skyddat i min kupade hand
söker jag trygga vägar




Fri vers av kath
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-03-06 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath