Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och floden fryser aldrig

besvikelsens eftersmak
lurar bakom ögonen

du är vacker
men med ett förbehåll
det överståndnas beskhet

din blick fyller minnen
minnen som bara gör ont
för att de hänger kvar

feromonerna förlamar
glädjen

som förut var delad
och nu står ensam
besk och evig

floden förde oss bort
den stannar aldrig
den rusar över goda
som onda dagar

jag rinner bort
från de vackraste tynande minnen
från dig




Fri vers av Arwen
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-05-04 21:05



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Vemodigt med stillsamt flyt-snyggt!

\"jag rinner bort
från de vackraste tynande minnen
från dig\"

onekligen vackert avslut

fast jag funderar rent teknikmässigt om inte \"rinner bort\" och\"tynande\" tar ut varandra eftersom de speglar samma sak

(sådärja nu har jag pajat för dig)
2007-05-05

  aPorcupine
\"som förut var delad
och nu står ensam
besk och evig\"

Gillade verkligen den här. Bra!
2007-05-05

  Ronny Berk
\"floden förde oss bort..\" dina ordslingor tilltalar mycket...men ordens andemeningar ger frysningar ...när vackraste minnen rinner bort...
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen