Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam penna

är liten
måste bli till gemytlig lugn ro
måste leva rätt storlek
sikta rätt
välja vägen som
varken förminskar eller förstorar
som flyttar fokus
mot svalorna
och speglar mening från deras vingar
till en ensam penna




Fri vers av Arwen
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-05-05 11:11



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
wow,riktigt snyggt o häftigt metaforiserat!

förmedlar litenhet och ensamhet allright

klapp,klapp!
2007-05-05

  Sanchez VIP
vilken underbar liten stor dikt!

jag bara älskar slutet man blir euforisk av att läsa något så vackert samtidigt som man inser att det kanske är sant och det är vemodigt
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen