Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjepojken

du glädjedos
som ger mig kemin
substansen jag behöver

kom nära
ta bort det beska
med din söta salsa

rensa mig
från slaggen
tankarna, de känslostyrda

styr mig i rätt riktning
mot tro
hopp och älskling,
glöm aldrig att jag alltid glömmer

värdet av det värdefulla,
förlusten i pessimismens flöden

förstoppningen i avgrunderna
och ljuset som aldrig slocknar i tunneln

glädjepojke
ge mig en enda blick
och du har rubbat min rubbning
och smekt värme till min fryspunkt






Fri vers av Arwen
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-05-06 19:53



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Braiga formuleringar och ordvändningar,lite själcyniskt bett med tinder i ögat

tycker oxå att slutet är super

en bra o cool text helt \"enkelt\"!
2007-05-07

  Sanchez VIP
perfekt avslutning för det första

en annan intressant sak är

\"rensa mig
från slaggen
tankarna, de känslostyrda\"
- detta är impossibile totale om det handlar om en poet/poetissa, hehe
förnuft? nej tack!

dessutom är det intressanta ordlekar, t.ex. \"glöm aldrig att jag alltid glömmer\"

fin dikt
2007-05-07

  Ronny Berk
\"smekt värme\" genomsyrar texten... en förhoppningens längtans sökande efter \"ljuset i tunneln...\"
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen