Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag och du

tänkte idag att allt ändå ligger nära allt
lidande och njutning
tristess och spänning
kärlek och hat
levande och död
fattigdom och rikedom
man och kvinna
jag och du
vinter och vår
vatten och luft

allt är smärtsamt nära inpå allt
och viskar tröstande att allt är ett
du är jag och jag är du
han som sitter där på bänken med flaskan i handen
det kunde varit jag

hon som nått berömmelse i unga år

han som blev skjuten igår

hon som sprang maraton

han som låg på soffan

hon som känner sig ensam

han som känner sig älskad

är också jag och du




Fri vers av Arwen
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-06 20:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"du och jag\" som textens motsatser... ser jag ett budskap om föreningens förhoppningar...
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen